TV der bevæger dig

Politiet offentliggør fotos af to unge Brugs-røvere

Fotos fra overvågningsvideo skal afsløre to røvere, der søndag med kniv truede sig til penge i Dagli’ Brugsen i Tarp.

Røveriet mod Dagli’ Brugsen i Tarp ved Esbjerg fandt sted søndag ved 18-tiden. Foto: Finn Grahndin, TV SYD

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på borgernes hjælp i forbindelse med efterforskningen af røveriet mod Dagli’ Brugsen i Tarp ved Esbjerg, der fandt sted søndag ved 18-tiden.

- Selvom overvågningsbillederne er uskarpe, så håber vi alligevel, at der er nogen, der kan genkende de to røvere eller har set dem på vej til og fra gerningsstedet, siger politikommissær Ole Hillerup til TV SYD.

De to røvere kom gående til stedet ad Tarpgårdsvej i nordlig retning. Efter røveriet løb de fra gerningsstedet ad Tarpgårdsvej i sydlig retning og fortsatte til det grønne område for enden af Tarpgårdsvej.

Politiet er især interesseret i at få kontakt med førerne af to biler, en lys Citroen Cactus og en mørk Citroen C1/Peugeot 107/Toyota Aygo, der kom kørende ad Tarpgårdsvej i nordlig retning kort efter klokken 18.

- Såfremt beboere omkring det grønne område og søen derude i dagene op til røveriet søndag eller i løbet af dagen har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området, hører vi gerne fra dem, lyder opfordringen fra politiet.

Signalement

De to røvere beskrives som:

Røver A - overvågningsfoto fra Syd- og Sønderjyllands Politi

Røver A:

Røver B - overvågningsfoto fra Syd- og Sønderjyllands Politi

  • Mand 15 - 25 år
  • Spinkel/almindelig af bygning 
  • Iført sort Adidas-trøje med tre lodrette, hvide striber på ydersiden af ærmerne og Adidas-logo på venstre bryst, sorte Adidas-bukser, model Condivo Tiro 16 (tre lodrette, hvide striber på ydersiden af bukserne samt en vandret hvid stribe hen over lænden), sorte sportssko med sort bund og sort hætte 
  • Mørk maskering, muligvis elefanthue og handsker (formentlig grå arbejdshandsker med sort gummi på håndfladen)
  • Talte dansk med accent

 

Røver B: 

  • Mand 15 - 25 år
  • Spinkel/almindelig af bygning
  • Iført grå hættetrøje, sorte Adidas-bukser model Condivo 14 (tre lodrette, hvide striber på ydersiden af bukserne samt en skrå, hvid stribe på bagsiden lige under knæet, og Adidas-logo på venstre lår) og sorte sportssko med sort bund
  • Sort maskering, muligvis elefanthue og mørke handsker (formentlig grå arbejdshandsker med sort gummi på håndfladen)
  • Talte dansk med accent

Læs også Ungarbejder truet med kniv i butik - politiet efterlyser vidner