TV der bevæger dig

Politiet stoppede narkobilist og beslaglagde kontanter

Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag middag stoppet en bilist, som var påvirket af narko. Hans medpassager havde heller ikke rent mel i posen.

Politiet har fredag formiddag stoppet en narkobillist. I bilen blev også fundet et større beløb i kontanter. (Arkivfoto) Foto: Henrik R. Petersen

En politimand, der havde fri fra arbejde, observerede fredag en bilist ved Ribe, der i betjentens øjne kørte underligt. Mistanken skulle vise sig at være velbegrundet. Politimanden kontaktede sine kollegaer, og en patrulje blev sat efter den mistænkelige bil.

Det viste sig, at chaufføren, en 48-årig mand fra Holstebro, var påvirket at narko. Han blev derfor anholdt og taget med af politiet for at få taget blodprøve. Med i bilen var også en anden mand, som til hverdag er bosat i Holland, han slap heller ikke for politiets opmærksomhed.

Han har et større kontantbeløb på sig, som vi beslaglægger, da han skylder penge til politiet i forbindelse med en række bøder.

Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Da der er mistanke om narko i bilen, så undersøger vi også passageren. Han har et større kontantbeløb på sig, som vi beslaglægger, da han skylder penge til politiet i forbindelse med en række bøder, siger Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Ifølge vagtchefen forklarede manden, at pengene skulle bruges på at holde ferie i Danmark. 

Han var i besiddelse af både Euro og danske kroner, men dem fik han altså ikke meget glæde af. Da manden havde afleveret pengene, fik han lov til at gå.