TV der bevæger dig

Ramt af ulykken de frygtede

Forældre-par i Kvaglund ved Esbjerg advarede mod farlig trafik og frygtede for deres datters liv. Nu er hun alvorligt kvæstet.

05:32

Celine med sin mor, sin gyngehest og sit brækkede ben.

1 af 2

For tre år siden stod familien frem i TV SYD for at fortælle, at de frygtede for deres nyfødte datters liv, fordi massevis af knallerter kørte hensynsløst på stien uden for deres lejlighed. I sidste uge blev familiens værste frygt til virkelighed. Familiens tre-årige datter blev ramt af en knallert.

Et vildt klask

Moren viste i dag det sted, hvor hun fandt sin datter. Hun kan ikke huske, at hun samlede hende op. Hun tænkteblot på, at hun nu var levende, for der lød bare et rigtigt vildt klask, da knallerten ramte Celina med så stor fart, at hun blev slynget gennem luften.
 
Celina selv kan også huske, hvordan hun gled på fliserne, og så kom der en knallert. Ham, der kørte, sagde ikke undskyld. Han løb bare væk i panik.

Efter ulykken havde Celina store skrammer i hovedet, en flænge i panden og et ben, der var brækket to steder.

Et spørgsmål om tid

TV Syd var hjemme hos Celina for tre år siden. Dengang sagde hendes far, at det kun var et spørgsmål om tid, før nogen kom til skade. Politiet begyndte at patruljere, men det holdt op igen. Der manglede nogle bomme, som kunne hindre knallert-kørerne i at fare afsted med for høj hastighed.

TV Syd har talt med den 20-årige mand, der kørte Celina ned. Han fortæller, at han ikke kunne se pigen, før hun stod lige foran ham. Han bremsede hårdt, men ramte hende alligevel. Derefter løb han op til sin kæreste og bad hende om at ringe efter ambulancen. Så fortsatte han for at få fat i sin far.

Han blev bange og forsøgte at sige undskyld til barnets far. Han talte også med politiet, som lige nu overvejer, hvad han skal tiltales for.
Det er forbudt at køre knallert på stierne i området, hvor den maksimale hastighed i øvrigt er 15 kilometer i timen.