Restauranter dyster i lokale råvarer

Seks restauranter i Syd- og Sønderjylland dyster om at være bedst til at bruge lokale råvarer.

Local Cooking hedder dysten, hvor seks restauranter i Syd- og Sønderjyllands kæmper om at kreere den bedste ret med minimum 75 procent lokale råvarer.

Alle restauranterne skal bruge østers og fisk i deres forret - og krondyr som fundament i deres hovedret. Resten af råvarerne er op til de enkelte deltagere at sammensætte ud fra sæson, smag og kvalitet. I konkurrencen bliver der dog også lagt vægt på servering og præsentation af retterne. Konkurrencen løber torsdag aften fra 17.30 – 21.30.

Her kan du se, hvilke restauranter der deltager:

·         Den Røde Okse (Esbjerg)

·         Dyvig Badehotel (Nordborg)

 

·         Henne Mølle Å Badehotel (Henne)

·         Sand’s Restauration (Esbjerg)

 

·         Shackenborg Slotskro (Møgeltønder)

·         Sønderho Kro (Fanø)