Ribe-Esbjerg fik smæk i Skjern

Ribe-Esbjerg kunne onsdag aften ikke forhindre håndboldligaens tophold Skjern i at tage den ottende sejr i træk.

Skjern er atter to point foran nærmeste forfølger i mændenes håndboldliga.

Tirsdag aften rykkede GOG ellers op på siden af vestjyderne, men med en 33-29-sejr over Ribe-Esbjerg har Skjern nu genetableret føringen.

Det er klubbens ottende sejr på stribe i den hjemlige liga.

Da Jesper Konradsson efter blot 13 minutters spil bragte Skjern foran 10-3, lignede det en afklapsning af gæsterne.

Men favoritterne kunne ikke helt holde kadencen, og ved pausen var forspringet reduceret til 17-13.

Rigtig spændende blev det dog aldrig. Tættere på end tre måls forskel kom Ribe-Esbjerg ikke, og den farlige venstreback Jacob Holm havde skudmæssigt en halvsløj dag med blot et enkelt mål på seks forsøg.

Anders Eggert lavede otte mål for Skjern, mens Ribe-Esbjergs Lukas Karlsson nettede syv gange.

Nederlaget er Ribe-Esbjergs første i fire kampe efter fyringen af træner Jan Leslie.

KIF Kolding København se sig slået, da Århus Håndbold på udebane vandt den vigtige duel mellem to hold lige omkring slutspilsstregen.

Århus vandt 28-25 efter KIF-føring på 13-7 ved pausen.