Ribe-Esbjerg holder liv i håb om slutspil med udesejr

Ribe-Esbjerg vandt knebent på udebane over Sønderjyske i herrernes håndboldliga.

Sidste sæsons DM-semifinalister fra Ribe-Esbjerg holder liv i drømmen om også i denne sæson at indløse billet til slutspillet, der tæller de bedste otte fra grundspillet.

Mandag vandt Ribe-Esbjerg nemlig det sønderjyske lokalopgør med 28-26 ude over Sønderjyske efter føring på 16-14 ved pausen.

Dermed er Ribe-Esbjerg på ti point for 13 kampe på tiendepladsen og er tre point efter Århus Håndbold, der lige nu besætter ottendepladsen i herrernes bedste håndboldliga.

For Sønderjyske fortsætter trængslerne i rækkens bund, hvor holdet ligger næstsidst med syv point.

Sønderjyske kom bedst ud til kampen og bragte sig foran 5-2, men Ribe skulle hurtigt komme tilbage, og derfra var udeholdet næsten hele tiden foran med et par mål.

Hjemmeholdet fik dog alligevel færten af point ved føringerne 19-17 og 23-22 med 12 minutter tilbage, men Ribe var altså bedst i slutfasen.

For vinderne markerede Morten Nyberg sig med syv mål og var dermed med til at sikre Ribes anden sejr i træk. Sønderjyske har nu tabt tre på stribe.