Ribe-Esbjerg skal have ny træner

Ribe-Esbjerg HH har valgt ikke at forlænge kontrakten med den nuværende træner-duo. Håndboldklubben er nu gået på jagt efter en ny træner, der skal føre holdet videre.

- Jeg var tom indvendig, siger cheftræner Peder Kr. Jessen ("Kedde"), da jeg fik beskeden. Jeg troede til det sidste, at vi fik kontrakten forlænget. Jeg er skuffet over at vi ikke kan føre det arbejde videre, som vi er begyndt på.

Del af gamet

- Men jeg græder ikke over beslutningen. Det er gamet, tlføjer makkeren Thomas Larsen. Ind i mellem ryger man ud. Jeg er hverken bitter eller sur. Jeg har lært rigtig meget i de to år, jeg har været i Ribe-Esbjerg HH, og været glad for de to år. Jeg har lært rigtig, rigtig meget, og jeg er glad for, at Ribe-Esbjerg HH har givet mig den chance. Der er rigtig mange gode mennesker i den klub.

Skal føres videre

- Det er specielt at tage afsked med nogen, der har gjort det godt. Men vi er på jagt efter en træner, der kan føre holdet videre fra det flotte grundlag, som "Kedde" og Thomas har skabt. Og jeg er ikke i tvivl om, at de to har kvaliteter til en spændende trænerkarriere, siger sportschef i Ribe-Esbjerg HH, Sune Agerschou.