Ribe-Esbjerg taber stort til Mors-Thy

Bundholdet Ribe-Esbjerg tog lørdag imod tabellens nummer ét, Mors-Thy, lørdag. Ribe-Esbjerg tabte med hele seks mål, 16-22.

Ribe-Esbjerg var faktisk foran 11-9 efter første halvleg, men i anden halvleg kunne de ikke følge med Mors-Thy. Kampen var meget målfattig, og det gjorde, at selvom Mors-Thy kun scorede 11 mål i anden halvleg, så var det rigeligt til at vinde kampen. Ribe-Esbjerg formåede nemlig kun at score fem mål i anden halvleg.

Ribe-Esbjerg har stadig sæsonens første sejr til gode, men de får muligheden for at tage den på fredag, hvor de møder Skjern.

Ingen sejre til Syd- og Sønderjylland

To andre klubber fra Syd- og Sønderjylland spillede også i dag, men heller ikke nogen af dem, formåede at hive en sejr hjem. Sønderborg spillede uafgjort, 25-25, mod Skanderborg.

Derudover spillede KIF Kolding København mod Bjerringbro/Silkeborg, her tabte KIF Kolding København med 25-30. Fredag aften tabte TM Tønder 25-20 på udebane til THH Holstebro.