Ribe-Esbjerg tabte til trætte EM-helte

Det var bare to dage siden, at Kasper Søndergaard og Henrik Møllgaard var en del af det danske håndboldlandshold, der tabte EM-finalen til Frankrig i Herning. Begge stillede de dog tirsdag aften til kamp for Skjern i udekampen mod Ribe-Esbjerg. Med de to danske EM-profiler vandt Skjern det vestjyske lokalopgør med 32-27.

Inden kampen blev de to sølvvindere, Kasper Søndergaard og Gredstedbro-drengen Henrik Møllgaard, hædret for deres indsats ved EM med en buket blomster til hver, ligesom der var blomster til Jeppe Riber og Rasmus Berthelsen, som begge igen spiller i Ribe-Esbjerg-trøjen.

Henrik Møllgaard viste fornemt spil i kampen med mange flotte detaljer og mål, og han viste, hvorfor han er på landsholdet. Kasper Søndergaard gjorde derimod ikke meget væsen af sig. Man havde en tydelig fornemmelse af, at han var mærket af EM.

Ribe-Esbjergs to genkomne spillere Jeppe Riber og Rasmus Berthelsen var på banen i adskillige minutter, og begge gjorde det udmærket. Der er ingen tvivl om, at de bliver en gevinst for holdet, når de bliver bedre spillet ind.

Jeppe Riber erkendte da også efter kampen, at det var hårdt at komme i gang igen efter en længere pause fra håndbolden: -Jeg mangler meget endnu i at nå min gamle form, slog han fast.

Vi rammer ikke forsvaret for alvor i matchen. De har en individuel kunnen, som vi ikke mestrer. De har spillere på et landshold, der er det næstbedste i Europa, lyder det fra cheftræner Nick Rasmussen på Ribe-Esbjergs hjemmeside efter kampen.