Rockeroptog i Esbjerg

Rockergruppen Hells Angels har netop samlet deres støttegrupper under ét tag; organisationen kaldet Devil's Choice. Afdelingen af gruppen i Esbjerg modtager deres nye rygmærker på lørdag.

Hidtil har de heddet Chieftains MC Seaside - nu skal de hedde Devils Choice. Skiftet af navn gør medlemmerne af klubben til fuldbyrdede støttemedlemmer af Hell's Angels, og det skal fejres. Derfor afholder klubben på lørdag kl. 14 et "patch over party", hvor nye rygmærker overrækkes, tages i brug, og fremvises i et optog gennem byen - naturligvis på motorcykel. Det skriver JV.dk i dag.

'Det gamle chieftains-klubhus ligger på den ellers stille villavej Ingemanns Allé i Esbjerg. Det forventes at en del Hells Angels-medlemmer vil besøge klubhuset i weekenden, de lykønsker i hvert fald de nye medlemmer på deres hjemmeside.

- Hells Angels Motorcycle Club Denmark ønsker sin nye supportklub tillykke med de nye mærker og velkommen i den rød-hvide familie.
Ingemanns Allé kan altså regne med at blive mere befærdet end sædvanligt i weekenden - politiet vil nemlig også lægge vejen forbi.