TV der bevæger dig

Romantik ved Tall Ships Races: Sara og Ole sagde "ja" til søs

Fem brudepar blev i dag viet på sejlskibet "Christian Radich" til Tall Ships Races i Esbjerg.

00:32

Sara Lindberg og Ole Hildebrandt Jensen blev i dag viet i forbindelse med Tall Ships Races 2018 i Esbjerg. Video: Jørgen Guldberg

Det er så yndigt at følges ad - og endnu yndigere, hvis ægteskabet begynder ombord på et klassisk sejlskib.

Det mener Sara Lindberg og Ole Hildebrandt Jensen, begge fra Esbjerg, der var et af de fem brudepar, som i dag blev viet ombord på norske "Christan Radich", der er et af de flotte sejlskibe, der lige nu ligger i Esbjerg Havn som en del af Tall Ships Races 2018.

Jeg er så nervøs, at jeg har glemt brudebuketten derhjemme

Sara Lindberg, brud

Som det sig hør og bør, så måtte brudgommen ikke se sin brud før vielsen. Derfor befandt Ole Hildebrandt Jensen sig under dæk, mens Sara Lindberg gjorde sig klar til det store øjeblik oppe på dækket.

Glemte brudebuketten derhjemme

- Jeg er så nervøs, at jeg har glemt brudebuketten derhjemme, sagde Sara Lindberg, da TV SYD talte med hende ombord på skibet kort før vielsen i formiddag.

Men den blev hentet og så kunne vielsen ellers gå i gang. 

Det var Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen (Venstre), der stod for selve vielsen. I alt 100 brudepar havde ansøgt om at blive viet i forbindelse med sejlskibenes indtog i havnebyen, men der var kun plads til fem par.

- Det er en helt fantastisk begivenhed vi har fået puttet ind i Tall Ships Races. Der er store sejlskibe, og det er en fantastisk ramme om et brylllup, siger Jesper Frost Rasmussen.

Brudeparret Sara Lindberg og Ole Hildebrandt Jensen efter den maritime vielse. Foto: Jørgen Guldberg

Det var smukt og dejligt

For Sara Lindberg og Ole Hildebrandt Jensen er det den store drøm, at blive viet på netop denne måde. 

- Ole er udlært skibsmontør og har sejlet hele sit liv med sine forældre og har rejst rigtig meget på skibe i forbindelse med sit arbejde, og jeg arbejder stadigvæk også på havnen. Så det er bare vores andet hjem det her, siger bruden Sara Lindberg til TV SYD.

- Det var smukt og dejligt, lød det fra hendes brudgom, Ole Hildebrandt Jensen efter vielsen.

Det norske sejlskib Christian Radich, der i dag lagde dæk til intet mindre end fem vielser. Foto: Jørgen Guldberg

Parret har i forvejen to børn, der var med til vielsen, som også tiltrak sig stor opmærksomhed på havnen i Esbjerg i dag. 

Mange fulgte interesseret med i vielsen ombord på et af de flotte sejlskibe, der lige nu ligger i havnen i Esbjerg. Foto: Jørgen Guldberg

Mest sete på tvsyd.dk