TV der bevæger dig

Røver med kniv truede sig til kontanter

Mandag aften truede en røver sig til et mindre kontantbeløb ved Kiosk Felix på Jagtvej i Esbjerg.

Kiosk Felix på Jagtvej i Esbjerg mandag aften. Politiet arbejder i kiosken.

Kiosk Felix på Jagtvej i Esbjerg mandag aften.

1 af 2

Klokken 18.48 mandag aften modtog Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om røveri ved Kiosk Felix på Jagtvej i Esbjerg. En mand bevæbnet med kniv truede sig i kiosken til et mindre kontantbeløb, hvorefter han til fods stak af til Palnatokes Allé. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Her ventede en medgerningsmand på en knallert, og de stak herfra af i ukendt retning, fortæller Erik Lindholdt, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Politiet oplyser, at de meget gerne vil i kontakt med vidner, der har oplysninger om, hvem gerningsmanden kan være. I den forbindelse har politiet udsendt et signalement af manden, der var inde i kiosken.

Manden beskrives som 175 cm. høj, slank og iført sort maskering. Manden bar en sort hættetrøje med ’hvid, gotisk skrift’, sorte joggingbukser med hvid skrift samt sorte sko med hvide såler.

Vi vil gerne bede folk om at holde øje.

 Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Vi vil gerne bede folk om at holde øje, for de fik kun et mindre kontantbeløb, så det kan være, de forsøger sig igen, siger Erik Lindholdt til TV SYD.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.