Så er det alvor med p-bøder til fodbold i Esbjerg

P-vagter og politi er klar til at notere bilister, der parkerer ulovligt omkring Blue Water Arena i Esbjerg, når der lørdag eftermiddag er superligaopgør mellem Esbjerg fB og FC København.

Efter flere tilløb er det nu alvor og det kan blive en dyr fodboltur, hvis bilen parkeres mod reglerne eller til gene for færdslen.

Det er ulovligt at parkere på Gl. Vardevej og andre veje, hvor der er p-forbud, men der har ind til foråret været en lempelig tilgang til at håndhæve p-forbuddet under de store sportsbegivenheder.

- Vi holder øje med parkeringen i eftermiddag. Parkeres der til gene, vil det udløse en bøde efter færdselsloven og i værste fald, bliver bilen fjernet på ejerens regning, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi til  til TV SYD.

 

Parkeringskapaciteten er efter de seneste udvidelser så stor, at der ved langt de fleste arrangementer ikke vil være mangel på pladser i området. Kutyme og modvilje mod at gå lidt længere har været de primære grunde til den ulovlige parkering, men det skal stoppes nu.