TV der bevæger dig

Så gælder det kvartfinalekampe for Esbjerg og Sønderjyske

Fredag aften kl. 20.30 går det løs i Esbjerg, når den første kvartfinalekamp spilles mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy.

Fredag aften kl. 20.30 går det løs i Esbjerg, når den første kvartfinalekamp spilles mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy. Foto: Jan Korsgaard

De to klubber har nærmest været helt jævnbyrdige i grundspillet.  I tabellen endte de to hold også side om side med 75 point. Det ligner en meget tæt kvartfinaleserie.

- Det  bliver en fed serie. De to mandskaber har været rimeligt lige igennem grundspillet. Der er altid muligheder, og det handler nu om at spille smart og give alt man har, vurderer Esbjerg-backen Phillip Bruggisser. 

I Granly Hockey Arena har Esbjerg Energy i grundspillet tabt to kampe i overtid til Sønderjyske og vundet en enkelt kamp i ordinær spilletid. I SE Arena i Vojens har begge mandskaber vundet hver én kamp.

– Esbjerg er ligaens formstærkeste hold, og der venter os en hård serie mod en stærk modstander. Det bliver med sikkerhed meget fysisk, som da vi mødte dem for halvanden uge siden og vandt 2-1 i Esbjerg efter overtid. Den kamp mindede meget om en typisk playoff-kamp, siger Sønderjyske cheftræner Dan Ceman inden aftenens opgør i I Granly Hockey Arena.

Kvartfinalerne afvikles bedst af syv kampe.  I tilfælde af syv kampe har Esbjerg fordel af en ekstra hjemmekamp, da de sikrede sig den vigtige fjerdeplads i den sidste aktion af grundspillet tirsdag aften, mens Sønderjyske blev nr. fem.

I aften er der kampstart kl. 20.30 i Granly Hockey Arena. Kamptidpunktet er  fastsat efter, at Esbjerg  fB spiller superligakamp kl. 18 på Blue Water Arena, så det er muligt for interesserede at gå direkte fra fodbold til ishockey.

Sådan spilles kvartfinalerne

Fredag den 3. marts kl. 20.30: Esbjerg – Sønderjyske
Søndag den 5. marts kl. 19.00: Sønderjyske – Esbjerg
Tirsdag den 7. marts kl. 19.30: Esbjerg – Sønderjyske
Fredag den 10. marts kl. 19.30: Sønderjyske – Esbjerg
Evt. søndag den 12. marts: Esbjerg – Sønderjyske
Evt. tirsdag den 14. marts: Sønderjyske – Esbjerg
Evt. fredag den 17. marts: Esbjerg – Sønderjyske

 

 

 

Program for DM-kvartfinalen
 

Mest sete på tvsyd.dk