Så skal mestrene hyldes med paradekørsel

Granly Hockey Arena kogte søndag aften over i jubel, da Esbjerg Energy scorede det forløsende fjerde mål til 4-3 sejren. Tirsdag eftermiddag er byen Esbjerg klar til at fejre ishockeyspillerne på paradetur.

 Esbjerg er klar til at fejre ishockeyspillerne og takke holdet for en suveræn sæson, hvor holdet har kæmpet sig frem til et dansk mesterskab efter en svær start på sæsonen.

- Jeg glæder mig til at byde holdet velkommen, når de ankommer til Torvet for at blive fejret. Det er så velfortjent og hele byen bakker op om sejren. Vi har planlagt en fest, hvor man som fan kan komme og hylde holdet for indsatsen. Det bliver festligt, lover Johnny Søtrup, borgmester i Esbjerg Kommune.

Spillerne hentes ved Granly Hockey Arena tirsdag kl. 16.00 Derfra kører de i en veteranlastbil gennem byen og ender klokken 16.30 på Torvet i Esbjerg. På Torvet vil der være musik, jubeltaler og interviews, når spillerne bliver hyldet på scenen. Alle fra nær og fjern er selvfølgelig velkomne til at deltage og hylde Esbjerg Energy.

Borgmester Johnny Søtrup (V) holder en lykønskningstale, og der serveres bobler på scenen. Esbjerg Energy's dygtige U17-hold, som også tog det danske mesterskab i år, vil ogå være til stede på Torvet, når elite-holdet skal hyldes.

Esbjerg Kommune er vært ved fejringen, som sker i samarbejde med Esbjerg Energy og Esbjerg City.

 

Ruten for spillervognens paradekørsel: