SE er klar til at tage en større del af TV-kagen

Koncernens opkøb af Boxer er nu faldet endelig på plads. Dermed er SE både ejere af Stofa og Boxer, og koncernen er nu klar til at nå ud til flere kunder.

SE har igen haft den store tegnebog fremme og købet betyder, at en stor del af det danske tv-marked nu hører hjemme hos andelsselskabet, der i dag handler med meget mere end strøm.

- Opkøbet er primært et svar på et globaliseret konkurrencebillede, hvor vi ser, hvordan der skabes flotte digitale løsninger af aktører, der er meget større end os. Hvis vi skal følge med, skal vi selv være større. Sammen kommer Stofa og Boxer til at stå væsentlig bedre rustet til den opgave end hver for sig, siger adm. direktør i SE, Niels Duedahl i en pressemeddelelse.

SE  leverer i dag energiløsninger, fiberbredbånd og kabel-tv til over 700.000 kunder og med opkøbet af det landsdækkende Boxer-selskab, bliver der nu mulighed for at nå ud til nye kunder.

Til MediaWatch udtaler Niels Duedahl, at SE også er interesseret i at købe endnu tv-distributører - nemlig Waoo, som har knap 145.000 kunder. Dog er der endnu ingen forhandlinger i gang mellem parterne, siger han.