Se videoen: Jan Thøgersen har 1600 julenisser i sit hjem

Hos familien Thøgersen i Gørding overtager nisserne to måneder om året deres hjem. 1600 nisser bliver pakket ud af 21 flyttekasser.

Man kan ikke se det udefra, men inde i familien Thøgersens hjem er der flere nisser end i de fleste andre hjem.

Hvert år den 1. november begynder Jan Thøgersen nemlig at pakke sine 21 flyttekasser med nisser ud. 1600 julenisser i alt bliver sat op på hylder, reoler og vindueskarme. Tre store julemænd i mandshøjde står selv i hjørnerne og holder øje, og et pyntet juletræ udgør hjemmets midte. Selv på toilettet er der nisser frem mod jul.

- Der er rigtig mange, der synes, det ser godt ud, og at det er hyggeligt. De fleste siger dog også, at de er glade for, at det ikke er deres hjem, siger Jan Thøgersen.

Og udpræget glade er alle hjemmets beboere helle ikke. Der er derfor lavet en 10-2 løsning, hvor Jan Thøgersen får lov til at styre hjemmet i november og december, mens hustruen Maria Frisk Thøgersen styrer indretningen de resterende ti måneder.

- Jeg glæder mig til at få lidt luft igen herinde – at få mine ting på hylderne og i vindueskarmene, siger Maria Frisk Thøgersen.

Julepyntet bliver pillet ned igen 3. juledag, den 27. december, men indtil da er hjemmet på Søndergade 50 i Gørding altså fyldt med nisser.