TV der bevæger dig

Seks politifolk frygtes ramt af røgforgiftning

Ingen beboere kom noget til, mens seks politifolk er sendt på sygehuset til obervation for røgforgiftning efter, at en seks etagers boligblok på Skolebakken 66 i Esbjerg tirsdag eftermiddag blev ramt af en voldsom brand.

Foto: Patrick Pedersen.

Politiet mener tirsdag aften, at branden tilsyneladende er opstået i en lejlighed eller i en affaldsskakt i en af de nederste etager. Omkring 40 personer blev evakueret fra den brændende boligblok.

De evakuerede blev samlet på det nærliggende Præstebakken, hvor en tilkaldt læge tjekkede alle for skader og røgforgiftning. Ingen er dog kom noget til, oplyser vagtchef Michael Skaarup hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

-Vi var inde i alle lejligheder og sikrede os, at der ikke var beboere i dem. Efterfølgende blev seks politifolk sendt til observation for røgforgiftning, siger vagtchef Michael Skaarup hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Branden blev opdaget omkring kl. 16 og var hurtig under kontrol.

Kommer ikke hjem i nat

Samtlige lejligheder er røg- og vandskadede i et forskelligt omfang - og beboerne kommer ikke hjem i nat. de bliver tilbudt nødovernatning og der bliver sat vagter ved boligblokken for at hindre tyverier fra de forladte lejligheder.