Sensationelt comeback af Esbjerg fB i vild bundkamp

Med en scoring fire minutter inde i overtiden sikrede Mick Van Buren det ene point i dagens bundgyser.

De var helt væk og bagud 0-3 efter blot 19 minutter af dagens bundkamp mod Hobro. Alligevel lykkedes det for EFB at hente et meget vigtigt point i bundstriden.

Intet tydede ellers på at EFB skulle få point i den vigtige hjemmekamp. En elendig start på kampen med tre Hobro-scoringer i 1. halvleg  og endnu en Hobro-scoring i starten af 2. halvleg betyd at EFB var bagud 1-4 efter 46 minutters spil.

Men på mål af Magnus Lekven, Lasse Rise og endelig Mick Van Buren i overtiden lykkedes det altså for EFB at få det ene point. der betyder at hjemmeholdet fortsat er 6 point foran Hobro i nedrykningskampen.