TV der bevæger dig

Sikker sejr smuldrede på tre minutter for de danske mestre

Esbjerg Energy kunne ikke holde dampen oppe. Til gengæld sejrede Sønderjyske.

Det lykkedes til gengæld ikke for de danske mestre Esbjerg Energy at vinde tirsdagens dyst mod Rungsted. Det så rigtig godt ud i store dele af kampen, og Esbjerg førte med 3-0. Foto: Esbjerg Energy

Der var ingen guldregn over Esbjerg Energy tirsdag aften - selvom holdet førte med tre mål. Arkivfoto. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 2

Der blev fightet forbilledligt, og det blev i høj grad en kamp i målmændenes tegn, da Sønderjyske ude slog Herlev med 1-0.

Allerede efter 50 sekunder fik Sønderjyske en drømmestart, da Derek Damon sendte pucken i netmaskerne til 1-0 efter assist fra Kim Lykkeskov.

Det vigtigste var sejren, den fik vi - og så er det meget positivt at få et clean sheet, når man har de sidste par kampe i erindring.

Dan Ceman, cheftræner, Sønderjyske Ishockey

Kampen var derefter rigtig intens med mange store chancer. Men målvogterne stod en flot kamp for begge hold.

-Det var en intens hockeykamp, hvor vi havde meget fokus på det defensive aspekt. Det synes jeg lykkedes nogenlunde. Men de kom, især i anden periode, lidt for tæt på nogle gange. Det vigtigste var sejren, den fik vi - og så er det meget positivt at få et clean sheet, når man har de sidste par kampe i erindring, sagde Sønderjyskes cheftræner Dan Ceman efter kampen til klubbens hjemmeside.

Sejren var Sønderjyskes første i sæsonen.

Det lykkedes til gengæld ikke for de danske mestre Esbjerg Energy at vinde tirsdagens dyst mod Rungsted.

Det så ellers rigtig godt ud i store dele af kampen, og Esbjerg førte med 3-0.

I første periode sendte Tyler Fiddler pucken i nettet to gange. Efter henholdvis 14 og 18 minutters spil.

Tre minutter inde anden periode bragte Søren Nielsen Esbjerg Energy på sejrskurs med scoringen til 3-0.

Men allerede 22 sekunder efter reducerede Kent McDonell til 3-1 for Rungsted.

Det så stadig godt ud for Esbjerg Energy. Men tre hæslige minutter til sidst i anden periode forvandlede kampen.

Efter knap 38 minutter scorede Nicolai H. Weichel til 3-2. Minuttet efter sørgede Jon Palmebjörk for udligningen til 3-3. Endelig sendte Nikolaj Murholt Rosenthal, med få sekunder tilbage af perioden, pucken i mål til 4-3 til hjemmeholdet Rungsted.

Der blev ikke scoret i tredje periode, og dermed måtte Esbjerg Energy slukøret køre den lange vej hjem til Esbjerg med et 4-3-nederlag.

 

Mere sport