TV der bevæger dig

Snefald aflyser Esbjergs superligakamp i Lyngby

Lyngby Boldklub har aflyst kampen fredag aften mod Esbjerg fB efter nattens massive snevejr over Københavnsområdet. Kampen spilles nu mandag kl. 17.

Fredag formiddag ligger der omkring 10 centimeter sne over hele opvisningsbanen, og på trods af solskin i løbet af fredagen forventes det ikke, at sneen forsvinder af sig selv inden i aften klokken 18, hvor kampen var programsat. Foto: Lyngby Boldklub

Awer Mabil kommer ikke i kamp i aften - kampen mod Lyngby er aflyst. Foto: Claus Fisker, Scanpix

1 af 2

Aftenens kamp mod Esbjerg bliver ikke gennemført. Årsagen er nattens snevejr, der ramte 50-100 km. længere nordpå end forventet. 
Divisionsforeningen, DBU, Esbjerg, Lyngby og Tv3 Sport har fredag formiddag arbejdet hurtigt og fudnet en ny spilledato. Vejrudsigterne muliggør således, at kampen afvikles allerede på mandag klokken 17.00.  Det oplyser Lyngby Boldklub på sin hjemmeside. 

- Vi havde forberedt os og sat os op til kampen, og så vil man gerne ud at præstere. Vi har det sådan, at vi alle godt kan lide at spille fodbold. Nu skal vi have informeret truppen, og så går vi ud og træner i stedet for, siger Esbjerg fBs cheftrænerLars Lungi Sørensen.
EfB-bussen var planlagt til at køre mod Lyngby ved middagstid, og aflysningen kom så tilpas tidligt, at Esbjerg kunne nå at ændre planer.

Fredag formiddag ligger der omkring 10 centimeter sne over hele opvisningsbanen i Lyngby, og på trods af solskin i løbet af fredagen forventes det ikke, at sneen forsvinder af sig selv inden i aften klokken 18,  hvor kampen var programsat. Det oplyser Lyngby Boldklub på sin hjemmeside.
 
Da stadionvarmen i banen samtidig er tændt, er de nederste centimeter sne smeltet. Det har til gjort banen så blød, at hverken maskiner eller mennesker kan færdes på den.

Banen er derfor umulig at rydde, men selv hvis banen kunne ryddes, lyder vurderingen, at det formentlig ikke være forsvarligt for spillerne at gennemføre kampen fredag på så blødt et underlag.

 

 

Mere sport