TV der bevæger dig

Sønderjyder vandt på isen

Både Sønderjyske Ishockey og Esbjerg Energy lykkedes med at hive sejre hjem fredag aften.

Sådan så det ud, da Esbjerg Energy og Sønderjyske tørnede sammen d. 8. november. Fredag hev begge hold en sejr hjem. Foto: Frank Cilius, Scanpix

Esbjerg Energy lykkedes med at vinde 7-2 over Herlev Eagles på hjemmebane, og Sønderjyske Ishockey lykkedes med at vende et truende nederlag til en 4-3 sejr over Gentofte Stars - også på hjemmebane.

Ingen af de to hold har klaret sig specielt godt i denne sæson.

Ud af de sidste seks kampe er det kun lykkedes Esbjerg Energy at vinde to af dem. Den ene over Herning Blue Fox d. 21. oktober, og den anden over Herlev Eagles fredag.

For Sønderjyske ser de sidste seks kampe lidt bedre ud. De har lykkedes med at vinde de fire af kampene. En af de sejre var over den lokale rival Esbjerg Energy d. 8. november.

I går tilsmilede heldet dog begge hold.

Lørdag spiller Esbjerg Energy mod Odense Bulldogs på udebane i Odense. Sidst de to hold mødte hinanden var d. 30. september, hvor Esbjerg tabte 1-2 til fynboerne på hjemmebane.

Sønderjyske møder Herlev Eagles mandag aften på udebane. Sidst de to hold tørnede sammen, endte det med en lille sejr på 1-0 til Sønderjyske.

Mere sport