TV der bevæger dig

Sønderjyske kan udligne – Esbjerg kan gå i finalen

Esbjerg Energy har endnu en matchbold i semifinaleserien søndag, når Sønderjyske Ishockey gæster Granly Hockey Arena.

Jeff Frazee, Jannik Christensen og Mark Lee i et tidligere opgør mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE. Foto: Niels Husted - Scanpix

Den tætte semifinaleserie i ishockeyens Metalliga mellem Sønderjyske og Esbjerg Energy fortsætter søndag. Indtil videre er der spillet fem tætte semifinaler, hvor Esbjerg har trukket sig sejrsrigt ud tre gange, mens Sønderjyske har taget to sejre. Og de to kombattanter forventer endnu en hård fight.

- Vi tænker ikke så meget på at kunne udligne og hvad der står i serien. Det eneste, vi tænker på, er at vinde den næste kamp, de næste tyve minutter, den næste infight, siger Sønderjyskes Mark Lee i en pressemeddelelse.

I Esbjerg-lejren er der fokus på det psykiske aspekt i spillet.

- Det er som altid et spørgsmål om at kontrollere sine følelser. I Vojens synes jeg, at vi spillede rigtigt godt, så det er den følelse vi skal tage med ind til søndagskampen, så vi kan bygge noget godt op, siger assistent-træner Thor Dresler fra Esbjerg Energy ligeledes i en pressemeddelelse.

Sønderjyske skal bruge en sejr for at holde liv i drømmen om en finaleplads, mens Esbjerg med en sejr spiller sig i finalen. Pucken kastes klokken 16.30 i Granly Hockey Arena.

Mere sport