Sønderjyske slår Ribe-Esbjerg i tæt drama

I en meget intens og jævnbyrdig kamp sejrede Sønderjyske til sidst over Ribe-Esbjerg i håndboldligaen.

I Esbjerg var der lagt op til et seværdigt opgør i mændenes håndboldliga da Ribe-Esbjerg HH tog imod Sønderjyske.

Efter en lige og intens kamp kunne favoritterne fra Sønderjyske tage en 27-25-sejr med hjem.

I første halvleg fulgtes holdene pænt ad hele vejen, og helt fortjent sluttede halvlegen uafgjort 13-13.

Ved stillingen 16-16 kort inde i anden halvleg, var Ribe-Esbjergs cheftræner, Nick Rasmussen, ikke tilfreds med hvad han så og tog halvlegens første timeout.

Den brugte han til at gå over til at spille med to stregspillere, hvilket hurtigt gav en 18-16-føring, der fik Sønderjyske til at tage timeout.

Også her kom der en god effekt ud af timeouten, og stillingen var atter lige.

I slutningen af kampen fik Ribe-Esbjerg flere udvisninger, men selv i undertal fandt de store huller i Sønderjyske-forsvaret.

Slutminutterne blev et regulært drama. Med to et halvt minut tilbage havde Sønderjyske chancen for at bringe sig foran med to, men i stedet tabte gæsterne bolden og fik scoret i mod sig, samtidig med de fik en udvisning.

Kampens afgørelse fandt sted cirka 20 sekunder før tid, da Sønderjyskes målvogter Steffen Riisbøl reddede et skud fra fløjen. Dermed kunne Sønderjyske spille bolden rundt indtil holdet scorede endnu et mål i slutsekunderne.

Med sejren overtager Sønderjyske tredjepladsen fra Aalborg Håndbold, mens Ribe-Esbjerg bevarer 10.-pladsen i tabellen.

Tidligere lørdag vandt Skjern med 27-19 på udebane over Mors-Thy, mens bundholdet TMS Ringsted tog sæsonens første sejr, da holdet slog Nordsjælland med 20-19