Sønderjyske tabte tæt tv-kamp

Sønderjyske tabte tirsdag aften en tæt tv-kamp hos Frederikshavn White Hawks med 2-1.

Både Sønderjyskes håndboldherrer og ishockeyholdet var tirsdagens aftenunderholdning på TV 2 Sport.

På isen i Frederikshavn var det  hjemmeholdet, som kom bedst fra start, og Frederikshavn kom foran efter syv minutter.

I anden periode overtog Sønderjyske styringen. Derek Damon viste sin klasse, da han via en flot enkeltmandspræstation fik lavet en tunnel på en back og sendt pucken mellem benene på Thomas Lillie i Frederikshavn-målet.

Sønderjyske startede tredje periode i undertal, og det udnyttede hjemmeholdet til et hurtigt mål, som sikerede nordjyderne sejren på 2-1.

Sønderjyske spiller igen fredag og møder på udebane Odense med  kampstart kl. 19.30.