Sønderjyske tilføjer ishockeymestrene i Esbjerg første nederlag

​Esbjerg Energy led sæsonens første nederlag i Metal Ligaen, da Sønderjyske tog sejren i Vestjylland.

De forsvarende ishockeymestre Esbjerg Energy led sæsonens første nederlag i Metal Ligaen, da Sønderjyske gæstede det vestjyske.

Især takket være en stærk anden periode, som blev vundet 3-1, grundlagde sønderjyderne sejren på 5-2.

Esbjerg havde forladt isen som sejrherre i sæsonens tre første kampe, som alle havde givet maksimumpoint efter sejr i ordinær tid.

Sønderjyske havde derimod fået en mere rolig sæsonstart med to sejre - den ene efter forlænget spilletid - og et nederlag.

Men sønderjyderne havde bragt effektiviteten med til Esbjerg tirsdag aften.

Selv om det lykkedes Esbjerg at udligne to Sønderjyske-føringer, trak gæsterne fra i anden periode, som blev vundet med 3-1.

Syv minutter inde i anden periode blev kampen reelt afgjort, da Greg Gibson gjorde det til 5-2, og det kom Esbjerg aldrig i nærheden af at vende rundt på.

Sønderjyske kravler dermed op på otte point, mens Esbjerg forbliver på ni point.

I rundens øvrige kampe vandt Rungsted Seier Capital 3-0 ude mod Aalborg Pirates, Frederikshavn White Hawks pryglede Gentofte Stars med 7-1, mens Rødovre Mighty Bulls vandt 2-0 hjemme over Odense Bulldogs.