Stærk målvogter sender Team Esbjerg i Final Four

Om nogen stod der onsdag aften Sandra Toft på Team Esbjergs sikre 27-22-triumf i kvartfinalen i Santander Cup mod mestrene fra Nykøbing F. Håndbold, der udløser billet til Final Four-stævnet mellem jul og nytår.

Med fire reddede straffekast og en serie redninger på 100 procents chancer viste Sandra Toft  høj international klasse i Blue Water Dokken. 

Team Esbjerg fandt ikke angrebsrytmen i en tempofyldt og hektisk første halvleg, der bød på god underholdning for de næsten 1.800 tilskuere. Takket være fire mål af en af kampens andre profiler, Estavana Polman, lykkedes det dog at komme til pause med alle muligheder åbne. 

quote

Det er en god måde at ødelægge julen på, og så må det være en motivationsfaktor, at vi kun er to kampe fra at vinde pokaltitlen. 

Jesper Jensen, cheftræner, Team Esbjerg

Team Esbjerg har fået en god vane med at komme stækt igen i det første kvarter efter pausen, og denne kamp var ingen undtagelse. Angrebsmæssigt fortsatte Estavana Polman stilen fra første halvleg og fordoblede scoringen til otte mål i sin bedste kamp som mor. 

- Når vi ikke spiller europæisk håndbold i denne sæson, er det bare så vigtigt at få de kampe mellem jul og nytår. Det er en god måde at ødelægge julen på, og så må det være en motivationsfaktor, at vi kun er to kampe fra at vinde pokaltitlen, siger Jesper Jensen til Team Esbjergs hjemmeside.

Final Four-stævnet, der afgør Santander Cup, spilles i Jysk Arena i Silkeborg 29.-30. december.    

Team Esbjergs næste opgave er mandag kl. 19.30 i Blue Water Dokken, når holdet møder Viborg HK i  ligaen.