TV der bevæger dig

Stor interesse for uofficielt speedway-VM

Til maj kommer nogle af verdens bedste speedway-kørere til Esbjerg, når Granly Arena lægger grus til det uofficielle VM i speedway for par, Best Pairs Cup. Og der er stor interesse for arrangementet.

Der er lagt op til en finale med nogle af Verdens bedste speedway-kørere, når Esbjerg Motorsport til maj lægger grus til Best Pairs Cup.

Der er fuld gang i forberedelserne til, at Esbjerg til maj er værter for finalen i Speedway Best Pairs Cup, det uofficielle VM i speedway for par.

Danskerne i konkurrencen holder førstepladsen skarpt forfulgt af Rusland og Polen i et felt, der tæller en lang række af de bedste speedwaykørere. Til maj lægger Esbjerg Motorsport og Granly Speedway Arena grus til finalen i serien, og det vækker opsigt ud over landets grænser.

Hos Esbjerg Motorsport mærker man den store internationale interesse for finalen.

- Vi får et stigende antal henvendelser fra udenlandske speedwayfans, der vil til Esbjerg for at se finalen. Der ser ud til at komme rigtigt mange fra vores nabolande, og det hjælper da bestemt, at vi har Tyskland og England med den tidligere verdensmester Tai Woffinden med, forklarer direktør i Esbjerg Motorsport Elite, Erik Falk Svendsen, på klubbens hjemmeside.

Her to uger inden, finaleserien løber af stablen, kan klubben melde om et godt billetsalg.

- Vi har allerede rundet 3.500 billetter, og vi kan se, tallet stiger støt. Det betyder, at vi garanteret kommer meget tæt på mindst de 7.000 billetter, som vi sætter til salg i første omgang, og derefter vil vi vurdere, hvor mange flere, vi eventuelt kan lukke ind, siger direktøren på klubbens hjemmeside.

 

Stillingen i Speedway Best Paris 2015

Holdene samlede pointscore står i parentes
Danmark (18)
Rusland (14)
Polen (14)
Australien (8)
Sverige (6)
Tyskland (4)
USA (3)
Letland (1)

 

Mere sport