TV der bevæger dig

Stor styrke leder fortsat efter forsvundet 52-årig kvinde

Politi med hunde, hjemmeværnsfolk, folk fra beredskabet og helikopter blev tirsdag sat ind i eftersøgningen af den 52-årige Kit Hildgaard Andersen.

00:16

​Politikommissær Jan Rebsdorf, leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, håber på hjælp fra vidner. Video: Vibeke Marcussen, TV SYD

- Vi har fået hjælp fra både hjemmeværn og beredskabet, ligesom vi også har en helikopter i luften, siger Jan Rebsdorf, leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

- Vi har fået hjælp fra både hjemmeværn og beredskabet, ligesom vi også har en helikopter i luften, siger Jan Rebsdorf, leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

1 af 3

Eftersøgningen blev sent tirsdag efterrmiddag flyttet til Tjæreborg Enge, der ligger cirka 30 kilometer nordvest for Kit Hildgaard Andersens hjemegn i Horslund.

- Vi har søgt i Horslund hele dagen. Men vi har nu fået nogle henvendelser af en sådan karakter, at vi har flyttet eftersøgningen. Nu leder vi her til det bliver mørkt, og så genoptager vi eftersøgningen i morgen tidlig, siger leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Jan Rebsdorf, til TV SYD.

Hvis man har oplysninger, bedes man kontakte politiet på 114.

Eftersøgningen af Kit Hildgaard Andersen er nu flyttet til Tjæreborg Enge. Foto: Henrik Skovgaard, TV SYD

 

Kvinden gik søndag aften fra sit hjem på Kalvslundvej i Horslund sammen med sin hund, en rotweiler, og gik mod vest, men et lille døgn senere  vendte hunden mandag eftermiddag selv tilbage til hjemmet uden ejeren.

- Vi har nu sat alle disponible kræfter ind i eftersøgningen i området ved den forsvundne kvindes hjem. Der er meget skov og flere søer i området, så vi har fået hjælp fra både hjemmeværn og beredskabet, ligesom vi også har en helikopter i luften, siger Jan Rebsdorf, leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi tirsdag formiddag til til TV SYD.

00:39

Politikommissær Jan Rebsdorf, leder af hundeafdelingen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, fortæller om den store eftersøgningsstyrke.

Luk video

Kvindens hjemvendte hund kan ikke hjælpe politiet på sporet, oplyserJan Rebsdorf.

En helikopter er også sat ind i eftersøgningen. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Politiet har fået flere henvendelser fra folk, der har set den forsvundne kvinde i området - men hører fortsat gerne fra andre, der har set noget.

Politiet opfordrer også fortsat beboere i området til at kigge i udhuse og skure efter kvinden.

Den 52-årige  Kit Hildgaard Andersen forlod søndag aften sit hjem i Horslund ved Ribe.

 

 

Kit Hildgaard Andersen beskrives som:

  • 52 år
  • 170 – 175 centimeter høj
  • Langt mørkeblond hår
  • Dragetatovering fra venstre kraveben til venstre bryst
  • Neonfarvet top, sort kansas jakke, sorte overalls og sorte vandrestøvler.
Mest sete på tvsyd.dk