Superhelte stod i kø til skolernes motionsdag

Hvad har Spiderman, nisser og fodboldspillere tilfælles? De er helte på hver deres måde. Det blev tydeligt, at Gørding Skole holdt motiondag med heltetema.

Der var helte i alle afskygninger, da Gørding Skole i dag tog del i skolernes motionsdag, der er en årligt tilbagevendende begivenhed, som løber at stablen over hele landet, når efterårsferien banker på døren.

- Vi havde mange idéer, da vi skulle planlægge dagen. Vi skulle finde noget, som alle kunne være med på, og alle kan være med på udklædning, som vi så kombinerer med motion, siger Troels Vinther Pedersen, der er lærer på skolen, til TV SYD.

Da idéer og tanker var kogt ned blev det besluttet, at temaet skulle være helte, fordi helte kan være mange ting og er et bredt tema.

- Der er kommet mange forskellige bud, og der er blandt andet flere nisser, fordi mange synes, at nisser er helte. Der er også nogen, der har tænkt ud af boksen og tænkt hverdagens helte, så det er helt perfekt, siger Troels Vinther Pedersen.

Mens heltene suser rundt på løberuten, giver en rækker sponsorer én krone, hver gang de har løbet en omgang. Pengene går til klassekassen, og det er meningen, at pengene skal bruges på tiltag, der styrker fælleskabet.

- Jeg synes personlig, der er den bedste dag, fordi vi er samlet allesammen. Det er en dag som alle bidrager til. Det er en glædesdag, synes jeg, siger Troels Vinther Pedersen.