TV der bevæger dig

Svensk trio klar for Esbjerg

Når Esbjerg i morgen genoptager Superligaen mod Silkeborg, så bliver det med tre nye spillere i truppen.

Foto: Christina Simonia Straarup, studie77.dk

Det er måneder siden, at bolden sidst har rullet på de danske stadions, men nu er boldende atter ved at blive fundet frem og fadølsanlæggene på stadion ved at blive sat til.

I aften begynder forårssæsonen officielt og i morgen eftermiddag følger Esbjerg fB trop, når de spiller årets første tuneringskamp mod Silkeborg IF.

Der var godt gang i svingdøren på Gl. Vardevej i det netop overståede transfervindue, hvor promenente navne som Jakob Ankersen, Pusic og Gomes sagde farvel og tak. Ind er kommet en svensk trio i skikkelse af Michael Almebäck, Erik Friberg og Daniel Larsson ? en til hver kæde.

Silkeborg har allerede meldt ud, at de kalkurer med en nedrykning i år, og de røde fra søhøjlandet har da også haft en ræderlig sæson, med kun fire point i 17 kampe. Men det til trods forventer Esbjerg-træner Niels Frederiksen ikke nogen nem kamp, lørdag.

- Jeg tror, det bliver sværere, end folk forestiller sig. Vi betragter ikke Silkeborg som et bundhold, der ikke har vundet i 17 kampe, men et hold, der søger en ny start med en ny træner og jagter den første sejr. Men vi går efter at vinde i bevidstheden om, at det ikke bliver nogen nem opgave, og vi glæder os til atter at spille om point efter fine forberedelser, siger Niels Frederiksen.

Kampen spilles lørdag klokken 17.00 på Mascot Park i Silkeborg.

 

Esbjergs trup til kampen mod Silkeborg IF.

30. Martin Dúbravka
35. Jonas Jensen
2. Michael Jakobsen
3. Daniel Stenderup
7. Mikkel Vestergaard
8. Jeppe Andersen
10. Emil Lyng
11. Lasse Rise
15. Ryan Johnson Laursen
17. Casper Nielsen
18. Erik Friberg
19. Michael Almebäck
20. Hans Henrik Andreasen
21. Jerry Lucena
22. Mohammed Fellah
23. Jonas Knudsen
27. Robin Söder
32. Daniel Larsson

 

Mere sport