Team Esbjerg er tilbage i toppen af ligaen

Team Esbjergs kvinder besejrede onsdag aften på udebane FC Midtjylland med 25-22 i opgøret mellem mestrene fra henholdsvis 2015 og 2016.

Dermed er Esbjergholdet tilbage i topstriden i ligaen og møder næste onsdag  i det fjerde topopgør på stribe Odense Håndbold i den sidste kamp før VM-pausen. 

Team Esbjerg leverede fra begyndelsen en yderst velmotiveret og taktisk god indsats. Først og fremmest var det indsatsen i forsvaret, som banede vejen for triumfen i Ikast.

Nu skiller kun to points de øverste fem hold i ligaen, der føres af København Håndbold med 16 points, mens Team Esbjerg er nr. 3 med 14 points - det samme antal har Viborg, FC Midtjylland og Odense.

quote

Nu er jeg glad igen. Man glemmer helt at have tabt til Viborg og København, når vi vinder over FC Midtjylland.

Sandra Toft, målvogter, Team Esbjerg.

- Nu er jeg glad igen. Man glemmer helt at have tabt til Viborg og København, når vi vinder over FC Midtjylland, der er det bedst spillende hold i ligaen. Det er det første tophold, vi slår i en ligakamp, sagde målvogter Sandra Toft efter kampen til Team Esbjergs hjemmeside.

Sejren udløste både glæde og lettelse i Team Esbjerg-omklædningsrummet.

- Det er altid fedt at få point i en topkamp, men det er lige så vigtigt at have slået FC Midtjylland. Med vore ambitioner ville det ikke have været sjovt at tabe den tredje kamp i træk, og derfor er spillerne også lettede. Vi fik vist de andre hold i ligaen, at vi ikke er sjove at spille imod, når vi spiller på toppen, lyder det fra en glad cheftræner Jesper Jensen efter sejren i Ikast.

Team Esbjerg møder onsdag den 15. november kl. 19.00 Odense Håndbold i årets sidste ligakamp i Blue Water Dokken.