TV der bevæger dig

Team Esbjerg henter serbisk stjerne-playmaker

Team Esbjerg har indgået en treårig aftale med Kristina Liscevic, der skifter fra den ungarske klub, Kisvárdai KC. Hun er også playmaker på det serbiske landshold.

Her er Kristina Liscevic aktion for det serbiske landshold under VM i Sverige i december. Foto: Bjorn Larsson Rosvall, Scanpix

Den 27-årige serber har tidligere i karrieren spillet i makedonske ZRK Metalurg Skopje og franske Metz Handball, begge topklubber, hvor hun har vundet flere titler og deltaget i europæiske turneringer. 

Læs også De danske mestre kan ikke selv afgøre, om de når i slutspil

Hun har haft en omskiftelig periode og spillede indtil for kort tid siden i HC Kuban Krasnodar under ledelse af den karismatiske russiske landstræner, Jevgenij Trefilov.

- Jeg har været vild med dansk håndbold i mange år og blev så glad, da tilbuddet om at spille i Danmark kom. Måden at spille på og mentaliteten, at man bliver ved at fighte, uanset om man vinder eller taber, er jeg meget nysgerrig efter at komme tættere på. Det er meget forskelligt fra, hvad jeg er vant til, og jeg vil gerne finde ud af, hvordan I bærer jer ad, siger Kristina Liscevic i en pressemeddelelse fra Team Esbjerg om nyerhvervelsen.

Mere sport