Team Esbjerg i ny topkamp

Efter to nederlag på stribe til topholdene Viborg HK og København Håndbold skal Team Esbjerg forsøge at komme tilbage på vindersporet i udekampen mod FC Midtjylland.

Onsdagens modstander, FC Midtjylland, spiller med i to turneringer og skaffede sig senest adgang til hovedrunden i Champions League ved at slå Brest Bretagne for anden gang. 

Team Esbjergs cheftræner Jesper Jensen og assistenttræner Mette Melgaard går ikke i panik over to nederlag mod to af landets bedste kvindehold. 

Trods de to nederlag til Viborg og København så har Esbjerg 12 point og indtager en syvendeplads - det er blot to point fra FC Midtjylland på førstepladsen.

- Om vi ligger nummer to eller seks før julepausen er ikke afgørende. Det vigtigste er, at vi kan se, at der ikke er langt op til topholdene, hvis der overhovedet er afstand. Vi skal hæve vores bundniveau i disse kampe. Vi har haft en tendens til at falde ud i nogle perioder, og det er dyrt mod tophold, der straffer det meget effektivt. Vi skal sørge for at holde os inde i kampene, så vi har mulighed for at afgøre dem til sidst, siger cheftræner Jesper Jensen til Team Esbjergs hjemmeside.

Kampen spilles i Ikast med start klokken 20.30 og kan også følges på TV 2 Sport.