Team Esbjerg måtte nøjes med uafgjort i dramatisk håndboldkamp

Først var Team Esbjerg stort bagud. Så var de foran. Og til sidst måtte de nøjes med uafgjort.

Det var en turbulent kamp, da Team Esbjergs håndboldkvinder tirsdag aften tog i mod Randers HK i Primo Tours Ligaen. Esbjerg var bagud i stort set hele 1. halvleg. Fem minutter inden pausen var gæsterne fra Randers HK foran med hele 16-8, og det så sort ud for de ellers ubesejrede kvinder fra Esbjerg.

Men Team Esbjerg fik kæmpet sig tilbage i kampen, og med fem minutter tilbage havde de bragt sig foran med 28-26.

Da Team Esbjerg i de allersidste sekunder var foran med et enkelt mål, smed de bolden væk. Det resulterede i et frikast efter tid til gæsterne fra Randers. Østjydernes Johanna Westberg holdt hovedet koldt og scorede direkte på frikastet til slutresultatet 30-30.

Efter tirsdagens kamp ligger Team Esbjerg på andenpladsen i Primo Tours Ligaen med 20 point.