TV der bevæger dig

Team Esbjerg på svær opgave mod FC Midtjylland

De forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg har siden nytår haft det svært i både Champions League og den hjemlige turnering, hvor det onsdag aften gælder det suveræne førerhold FC Midtjylland.

Ulrika Toft Hansen i hård kamp mod FM Midtjylland for tre uger siden. Foto: Henning Bagger

Team Esbjerg har stadig dårlige minder fra  håndboldhallen i Ikast, hvor holdet for godt tre uger siden tabte danskermødet i hovedrunden i Champions league med 38-26 til FC Midtjylland, der i den hjemlige liga har vundet 13 kampe i træk og har lagt afstand til de øvrige tophold.

Læs også Team Esbjerg taber efter tæt kamp mod Viborg

For Esbjerg gælder nu kun om at slutte blandt de seks hold, der går til DM-slutspil. Team Esbjerg indtager lige nu 5-pladsen med 20 points - med Silkeborg-Voel KFUM og Odense HC lige efter sig.

- FC Midtjyllands styrke er stabiliteten, og spiller man ikke på højt niveau i hele kampen, bliver man mast. Stine Jørgensen var hård ved os i den seneste kamp, og vi håber ikke, hun på samme måde rammer dagen denne gang. Vi skal tro på, at vi kan hente point i hver eneste kamp. Vi havde chancen i Viborg, men havde ikke skarpheden i slutfasen, siger Team Esbjergs cheftræner Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside.

 

Mest sete på tvsyd.dk