Team Esbjerg på vej i top fire

Team Esbjerg tog onsdag aften med en overraskende sikker 33-27-sejr over Team Tvis Holstebro i den første kvartfinalekamp et stort skridt mod det bedste resultat i klubbens historie. En slutplacering blandt Danmarks fire bedste kvindehold.

Udgangspunktet inden returkampen i Blue Water Dokken om en uge er ideelt.

- Sejren blev først og fremmest sikret af Estavana Polmans indsats i kampens første del og - da hun blev mandsopdækket - af Johanna Ahlm, der tog over og viste alle håndboldspillets facetter. Hun fik ikke den kredit i Viborg, som hendes talent berettiger til, og heldigvis har hun fået forløst sit potentiale i Team Esbjerg. Men det var også en god holdpræstation mod et Team Tvis-hold, der var rystet i store dele af kampen, siger en lykkelig Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen til klubbens hjemmeside efter triumfen i Gråkjær Arena.

Han glæder sig over, at Team Esbjerg fik et godt afsæt til de kommende vigtige kampe i Blue Water Dokken, men advarede om, at pladsen i semifinalen på ingen måde er hjemme.

- Vi fik hurtigt en advarsel, da Team Tvis i første halvleg hentede syv mål på os på forholdsvis kort tid. Team Tvis er et hold, man nemt kan komme i modvind mod, og intet er afgjort endnu. Men når det er sagt, vil alt andet en videre deltagelse være en kæmpeskuffelse med det udgangspunkt, vi har skaffet os, indrømmer Lars Frederiksen.

Returkampen spilles onsdag den 9. april kl. 18.30 i Blue Water Dokken. Forinden spiller Team Esbjerg den første semifinalekamp i EHF Cup mod ungarske Fehérvár KC lørdag kl. 13.00 på hjemmebane.

 

Kampen i tal: