Team Esbjerg satte kløerne i midtjyske hunulve

Team Esbjerg vandt søndag aften over FC Midtjylland, og dermed har de en spinkel chance for Champions League avancement.

Blue Water Dokken dannede rammen, da Team Esbjerg søndag aften mødte FC Midtjylland i kvindernes Champions League turnering.

Første halvleg begyndte som en tæt affære, hvor Esbjerg var i teten det meste af vejen, de esbjergensiske kvinder kunne da også gå til pausen foran 14-11.

Midtjyderne kom bedst ud fra pausen og fik scoret fem gange, inden Team Esbjerg kom på tavlen igen kæmpede sig tilbage. Mod slutningen af halvlegen løb FC Midtjylland dog ind i en måltørke og spillede over ti minutter uden at score.

Det udnyttede Esbjerg til at spille sig foran med 22-18 med tre et halvt minut tilbage. Herefter scorede FC Midtjylland tre gange i streg, men hjemmeholdet holdt stand og trak sig sejrrigt ud af kampen.

Med to kampe tilbage af gruppespillet har Team Esbjerg nu tre point op til CSM Bucuresti på den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League kvartfinalerne.