Team Esbjerg ved at være fortid

Det er lige før, håndklædet bliver smidt i ringen i stedet for en håndbold. Spillerne kan ikke få løn. Regninger bliver ikke betalt. Borgmester Johnny Søtrup forsøger at redde stumperne.

Det Faglige Hus i Esbjerg har trukket sig ud af Team Esbjerg. Det skete mandag aften, da forretningsfører Johnny Nim kort meddelte, at det Fagllige Hus med øjeblikkelig virkning trækker sig ud af klubben. Det fik spillerne og træneren besked om, og der er rendt formelt sendt en meddelelse til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, men ellers vil Johnny Nim ikke give nogen begrundelse.

Spillerne får ingen løn

I forvejen var forholdene i klubben noget rod, fordi tidligere formand og klubejer Bjarne Pedersen for et par uger siden standsede med blot en dags varsel.

Dermed har Team Esbjerg hverken ledelse eller ejer. Det hele flyder.
Ingen har myndighed til at betale regninger. Ingen har prokura til at købe en is. Spillerne får ingen løn. Sportschef Flemming Videriksen siger til JyskeVestkysten, at situationen er meget uvis, og det er sådan set det eneste, han kan fortælle spillerne.

Borgmester Johnny Søtrup (V) er måske manden, der kaster en redningskrans ind til klubben. Han siger, det vil være meget forkert at lade Team Esbjerg lide forlis, og derfor vil han se, om han kan hjælpe.