TV der bevæger dig

Team Esbjergs sportslige succes gav kun lille overskud

Sportsligt blev sæsonen fantastisk med det første danske mesterskab i klubbens historie og direkte adgang til Champions Leagues gruppespil - men økonomisk blev Team Esbjerg ikke forgyldt.

Team Esbjerg vandt DM-guld - men regnskabet er ikke forgyldt. Foto: Rikke Stange Laursen

 Team Esbjerg fik et overskud på 27.000 kroner mod et budgetteret plus på 200.000 kroner.

- Vi lever ikke helt op til budgettet, men vi er tilfredse med, at vi for fjerde år i træk har været i stand til at levere sorte tal på bundlinjen, siger bestyrelsesformand Bjarne Pedersen til klubbens hjemmeside.

Den sportslige succes kulminerede, da 3.386 tilskuere og TV 2’s seere så Team Esbjerg få overrakt guldmedaljer i Blue Water Dokken i maj. Næsten 2.000 tilskuere så i gennemsnit hjemmekampene, og Team Esbjerg havde suverænt flest tilskuere både ude og hjemme blandt holdene i kvindernes liga.

Team Esbjerg oplever inden den nye sæson stor efterspørgsel efter sæsonkort. De første 500 blev solgt på rekordtid, så det tegner godt for opbakningen.

- Der venter uden tvivl vort hjemmepublikum store oplevelser i Blue Water Dokken, ikke kun i den hjemlige liga, men også i CL-gruppespillet, hvor vi møder blandt andre Larvik og Sävehof. Vi kan vel sige, at det nordiske mesterskab for klubhold også bliver afgjort i det puljespil, siger sportschef Thomas Hylle.

Team Esbjerg spiller sæsonens første ligakamp hjemme mod Odense HC lørdag den 17. september.

Mest sete på tvsyd.dk