Team Esbjergs stjernespiller har problemer med hjerterytmen

Team Esbjergs hollandske playmaker, Estavana Polman, udgik mod slutningen af kampen mod Viborg HK i Viborg Stadionhal mandag aften, fordi hun havde uregelmæssig hjerterytme og ikke var i stand til at spille videre.

Estavana Polman blev efter kampen kørt med ambulance til Regionshospitalet Viborg, hvor hun blev undersøgt og fik taget blodprøver.

Hun er tirsdag blevet udskrevet igen, oplyserTeam Esbjergs direktør, Per Kristiansen:

- Hun er udskrevet og har det godt. Så vidt jeg ved, vil det her ikke få nogen sportslige konsekvenser, men vi afventer besked fra sygehuset, siger Per Kristiansen til TV SYD.

Estavana Polman er som Esbjerg-spiller tidligere blevet undersøgt på Hjertecenter Varde, der har bekræftet rytmeforstyrrelserne i hjertet, men ikke givet hende restriktioner med hensyn til at spille tophåndbold.

- Alt er under kontrol, og lægerne har ikke fortalt mig noget, jeg ikke vidste i forvejen. Jeg har lidt af uregelmæssig hjerterytme i nogle år, og nogle gange går det væk af sig selv, men det gjorde det ikke i aftes. Jeg mærkede det i begyndelsen af anden halvleg og tænkte, at det nok ville fortage sig, men det blev ved, og til sidst måtte jeg udgå, siger Estavana Polman til klubbens hjemmeside.