TV der bevæger dig

Trægt salg af fodbold-aktier i Esbjerg

Salget af aktier i Esbjerg fB Elite A/S er nået midtvejs i tegningsperioden - men der er solgt aktier for mindre end to millioner kroner af de 10 millioner, der var målet.

Alle salgskanaler er ellers aktiveret for at sikre, at Esbjerg fB tilføres mindst 10 millioner kroner fra aktionærer, der ønsker at bidrage til at sikre topfodbold i Esbjerg i fremtiden. Fra 250 kr. op opefter er det muligt at blive medejer af EfB.

EfB?s adm. direktør, Søren Poulsen, er langt fra euforisk over de meldinger, han har fået fra blandt andre de pengeinstitutter, der er bindeled mellem aktiekøbere og børsen GXG Markets.

- De hidtidige meldinger giver grund til bekymring for, om vi når i mål med aktiesalget. Der er således grund til at ridse situationens alvor op for alle, der vil EfB det godt, og som kan afse et mindre eller større beløb fra deres pensionskonto eller opsparing. Det er nu, du skal sætte handling bag, hvis du ønsker fodboldoplevelser på Blue Water Arena i fremtiden. Der kommer ikke nogen og redder os, hvis vi ikke får
den folkelige opbakning, for de lidt tungere investorer har allerede ydet deres bidrag til at sikre EfB?s fremtid, siger Søren Poulsen.

Mere kultur