Tre mænd sigtet for ulovlig våbenbesiddelse

De tre mænd på henholdsvis 22 år og 21 år fremstilles fredag formiddag i retten i Esbjerg sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi fremstiller fredag formiddag klokken 11 de tre unge mænd i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg sigtet for ulovlig våbenbesiddelse.

De tre blev anholdt ved 23-tiden torsdag aften efter en ransagning på en adresse på Stengårdsvej i Esbjerg sent onsdag aften. Her fandt politiet flere forskellige slag-, stik- og skydevåben.

Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre ved grundlovsforhørene af hensyn til den videre efterforskning.

Politiet er lige nu i gang med at undersøge, om en række hændelser i løbet af onsdagen hænger sammen.

Onsdag eftermiddag blev en 42-årig mand ramt af skud på en parkeringsplads ud for Egelunden 17 også i Esbjerg. Her affyrede to maskerede personer, som kom kørende på en knallert, et eller flere skud mod den 42-årige. Politiet tror, der er tale om en softgun eller en luftpistol. 

Senere onsdag kort efter klokken 19 blev en bil bevidst påkørt i Jernbanegade af en sort Audi A6. Der opstod tumult mellem personerne i de to køretøjer. Den sorte Audi kørte derefter fra Jernbanegade, og køretøjet blev siden fundet efterladt tæt på Jernbanegade.

Om og hvordan de tre episoder hænger sammen, har politiet endnu ikke noget bud på.