TV der bevæger dig

To unge mænd er sigtet for narkosalg efter 18-årig piges død

Lørdag døde en 18-årig pige efter at have taget ecstasy. Søndag er to mænd fra Esbjerg på 20 og 22 år varetægtsfængslet for salg af euforiserende stoffer.

Politiet advarer fortsat mod at indtage disse piller. Om de varetægtsfængslede unge mænd har solgt den slags piller, ønsker politiet ikke at udtale sig om. Foto: Hans Lausten, TV SYD

En festlig aften i en lejlighed i Bramming endte lørdag middag på tragisk vis, da en 18-årig pige afgik ved døden på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg efter at have indtaget ecstasypiller.

Efterfølgende opfordrede Syd- og Sønderjyllands Politi borgerne i området til at komme med tip – også specifikt på den slags piller, som pigen havde indtaget.

- Vi fik en række tip. Sammenholdt med andre oplysninger førte det til, at vi lørdag eftermiddag og aften ransagede flere adresser i Esbjerg, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til TV SYD og fortsætter:

- Det førte os på sporet af de to unge mænd fra Esbjerg, der nu er sigtet for handel med euforiserende stoffer.

Jeg kan ikke sige, om de har solgt den slags piller, som den 18-årige pige døde af.

Ole Aamann, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

De to mænd på henholdsvis 20 og 22 år blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg søndag formiddag klokken 11.

- Dommeren har besluttet at de foreløbig er varetægtsfængslet i fire uger, forklarer Ole Aamann. 

Læs også Advarsel: Pas på farlige piller – 18-årig pige er død

Politiet ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem den 18-årige piges død og søndagens varetægtsfængsling af de to mænd fra Esbjerg.

- Jeg kan ikke sige, om de har solgt den slags piller, som den 18-årige pige døde af, slutter vagtchefen.