TV der bevæger dig

Væltede træer og oversvømmelser

Nattens storm har kun skabt lidt ravage i form af væltede træer, flyvske skilte, løse genstande på kørebanerne og lettere oversvømmelser af veje i området syd for Blåvand.

Arkivfoto. Foto: Henning Bagger

I forbindelse med Danmarks Meteorologiske Instituts varsel om storm på Jyllands vestkyst natten til fredag nedsatte Syd- og Sønderjyllands Politi torsdag beredskabsstaben på politigården i Esbjerg med henblik på at være så godt forberedt som muligt på eventuelle skader og problemer i forbindelse med stormen.

Beredskabsstaben har hele natten været i aktion med repræsentanter fra Tønder kommune, Esbjerg kommune, Fanø kommune, Varde kommune, Beredskabsstyrelsen Sydjylland, Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland samt Falck.

Der er fredag morgen ikke konstateret større stormskader eller personskade.

Vejrprognoserne varsler fredag storm i vest- og nordjylland og stormen ventes at vare det meste af fredagen og vil i dagens løb dreje til vest.
Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer derfor borgerne til at udvise stor forsigtighed, når de bevæger sig uden døre og samtidig have særlig opmærksomhed på løse genstande, der kan være blæst ud, ligesom der kan ligge træer, grene og vejafmærkningsmateriel på vejene.
Enkelte steder kan vejene være oversvømmede.