TV der bevæger dig

Vejle lejer midtbanespiller hos Esbjerg

Vejle Boldklub har lejet den 22-årige midtbanespiller Jesper Rasmussen hos Esbjerg fB for resten af sæsonen. Dermed har Vejle-klubben sikret sig to forstærkninger i årets sidste uger.

Steen Thychosen: En win-win-win-situation.

Jesper Rasmussen har spillet som senior i Esbjerg og er noteret for 26 kampe i superligaen. Han fik sit gennembrud, da han i sin anden kamp for vestjyderne, da han som indskifter med to mål sikrede EfB sejr på Brøndby Stadion.

- Lejeaftalen med Jesper Rasmussen skulle gerne være en win-win-win for alle tre parter. Vi har fået mulighed for at leje Jesper Rasmussen på rimelige betingelser, og samtidig har jeg med lejeaftalen vinget to navne af på listen over spillere, som jeg ønskede, siger sportschef Steen Thychosen, Vejle Boldklub.

Sportschefen tilføjer:

- Vi får en meget løbestærk spiller, der også er en felt-felt-spiller. Efter samtaler med Jesper, var jeg ikke i tvivl om, at det var et godt match. Jesper er ukompliceret som person, og efter et efterår med først en skade i baglåret og senere under foden, trænger han til at få genstartet karrieren. Jesper Rasmussen er helt klar igen og træner med truppen fra træningsstart i januar.

Vejle skrev i sidste uge kontrakt med færingen Jóan Símun Edmundsson.

Vejle Boldklub ligger i bunden af landets næstbedste række og skal i foråret koncentrere sig om at undgå nedrykning.

Også Esbjerg ligger i bunden af sin række ? Superligaen.

Mere sport