TV der bevæger dig

Vejle-team i ungdomstrøjen efter første etape

Efter første etape af PostNord Danmark Rundt sidder den hvide ungdomstrøje på en rytter fra TeamVirtu Pro – Veloconcept fra Vejle.

Efter første etape i PostNord Danmark Rundt kunne Mads Würts Schmidt fra Vejle-holdet Virtu Pro - Veloconcept stille sig på podie. Foto: TV Midtvest

Onsdag startede cykelløbet PostNord Danmark Rundt, og rytterne skulle ud på en 200 kilometer lang tur fra Herning til Esbjerg.

Blandt rytterne var 22-årige Mads Würts Schmidt, som kører for Team Virtu Pro – Veloconcept fra Vejle, som i sidste uge fik Bjarne Riis og Lars Seier som hovedsponsor.

Den unge rytter fik sammen med Danielle Benatti fra Team Tinkoff skabt sig et forspring til feltet på 22 sekunder, da de nåede til sidste omgang i Esbjerg. Selvom Benatti trak fra Mads Würts Schmidt til sidst, så har den unge københavner nu et forspring på 16 sekunder til den nærmeste rytter i klassen.

- Jeg ville ikke kunne slå Benatti i en spurt, så jeg kørte efter sekunderne, og er superglad for min andenplads. Det er ikke hver dag at man står på podiet, så jeg er rigtig glad, siger Mads Würts Schmidt til TV Midtvest.

Dagens andenplads er således også den første podieplads cykelholdet fra Vejle, siden det fredag fik nye sponsorer og dermed også det nye navn Team Virtu Pro – Veloconcept . Tidligere kørte holdet under sponsornavnet Team Trefor.

Mest sete på tvsyd.dk