TV der bevæger dig

Vender hjem til Esbjerg

Midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen forlader OB og vender hjem til Esbjerg fB. Han har skrevet en tre-årig kontrakt med vestjyderne.

00:39

Hans Henrik Andreasen vender hjem til Esbjerg. Allerede i dag var han igang med træningen i det vestjyske.

1 af 2

Midtbanespilleren forlader OB, som han har repræsenteret siden 2007.

- Det har hele tiden været mit ønske at komme tilbage til Esbjerg og den klub, hvor det hele begyndte, og hvor jeg har haft fine oplevelser og spillet europæisk fodbold, siger Hans Henrik Andreasen i en pressemeddelelse.

Den lyshårede spiller debuterede for Esbjerg for næsten 14 år siden, og han var en afgørende del af det succesrige hold, som i 2004 vandt DM-bronze.

I sommeren 2005 skiftede han til den tyske klub Greuther Fürth, inden han blev hentet til OB.

Profil

Esbjergs træner, Jess Thorup, glæder sig over tilgangen af den 34-årige spiller, som ikke var fast mand hos OB i efteråret.

- Hans Henrik er den profil, vi mangler til et spændende hold bestående af mange unge spillere, som i perioder med modgang har behov for en erfaren spiller at læne sig op ad.

- Siden han forlod Esbjerg, har han udviklet sit spil, så han ikke udelukkende er en slider, men også en boldspiller og målscorer. Det glæder mig, at vi nu får en af vore egne spillere tilbage for formentlig at afslutte en flot karriere i Esbjerg, Jess Thorup.

En A-landskamp

Den lyshårede Hans Henrik Andreasen debuterede for Esbjerg for næsten 14 år siden, og han var en afgørende del af det succesrige hold, som i 2004 vandt DM-bronze.

Han spillede 218 kampe og scorede 27 mål for Esbjerg i sin første periode i klubben.

I OB lød statistikken på 211 kampe og 47 mål.

Midtbanespilleren blev i 2010 noteret for sin hidtil eneste A-landskamp.