TV der bevæger dig

Vestjyder holdt fast i toppen med det yderste af neglene

Team Esbjerg hev sejren på 23-22 over kvinderne fra København Håndbold hjem i kampens sidste sekunder.

Team Esbjergs Estavana Polman stod for sejrsmålet med fem sekunder tilbage af kampen. Arkivfoto. Foto: Niels Husted

De vestjyske kvinder fra Team Esbjerg formår at gøre det, som herrerne i fodboldens superliga ikke formår: At vinde kampe.

Således blev det onsdag aften til en kneben sejr over København Håndbold.

De godt 2.000 tilskuere i Blue Water Dokken blev holdt på pinebænken til det sidste. Med et halvt minut igen – ved stillingen 22-22 – brændte københavnerne en chance.

Vi ved i dette tætte program, at spillerne skal levere hver gang. Man skal også lige huske, at det ikke var noget dårligt Københavnhold, vi mødte.

Lars Frederiksen, cheftræner, Team Esbjerg

Det gav i stedet plads til Estavana Polman, der med sølle fem sekunder igen kunne bryde igennem og score til kampens slutresultat 23-22.

- Vi ved i dette tætte program, at spillerne skal levere hver gang. Man skal også lige huske, at det ikke var noget dårligt Københavnhold, vi mødte, sagde cheftræner Lars Frederiksen efter kampen til Team Esbjergs hjemmeside, og fortsatte:

- Det er et hold med mange landsholdsspillere. Vi holder fokus på, at vi vandt, og glæder os rigtig meget over sejren, der i tabellen giver et pænt spring til midtergruppen i ligaen. 

Team Esbjerg ligger på tredjepladsen med 11 point efter otte kampe. Det er dog en kamp mere end topholdene Viborg HK og FC Midtjylland. På fjerdepladsen ligger Odense HC, der også kun har spillet syv kampe. 

Kampen i tal

 • Team Esbjerg - København Håndbold 23-22 (13-10)
   
 • Målscorere Team Esbjerg: Estavana Polman 6, Tove Seest 4, Maria Mose Vestergaard 4, Laura van der Heijden 4, Ulrika Toft Hansen 2, Vilde Ingstad 1, Ida Bjørndalen 1 og Jenny Alm 1.
   
 • Topscorer København: Mia Rej 8
   
 • Udvisninger:
  Team Esbjerg: 0
  København: 3
   
 • 2.088 tilskuere i Blue Water Dokken

 

 

Mere sport