Vestjyder tabte et skridt efter stort nederlag i finaleserie

Esbjerg Energy tabte tirsdag aften den tredje finalekamp mod Herning Blue Fox.

Hjemme i Granly Hockey Arena måtte Esbjerg Energy tirsdag aften indkassere finaleseriens andet nederlag. Dermed fører Herning Blue Fox finaleserien med 2-1.

Der spilles bedst ud af syv kampe, og inden tredje kamp havde Herning Blue Fox og Esbjerg Energy begge vundet deres respektive hjemmekampe, så serien stod 1-1.

Fem minutter inde i første periode bragte Herning Blue Fox sig foran 1-0 på mål af Kyle Essery. Assist af Mathias H. Mølgaard og Daniel K. Nielsen.

Ikke flere mål i første periode. Men i anden periode bragte Herning Blue Fox sig yderligere foran. Efter 25 minutter scorede Kasper Degn til 2-0 med assist fra Markus Jensen og Kristoffer Lauridsen.

Tredje periode blev helt skidt for Esbjerg Energy med i alt tre mål i perioden.

Efter 49 minutter scorede Mathias H. Mølgaard til 3-0. Fem minutter efter scorede Kristoffer Lauridsen til 4-0 med assist fra Kasper Degn.

Som om det ikke skulle være nok, så gik der kun yderligere fem minutter, inden Markus Jensen (assist af Martin Sagat) scorede til kampens slutresultat 5-0 til Herning Blue Fox.

Herning Blue Fox fører nu finaleserien med 2-1.

Fjerde kamp spilles i Kvik Hockey Arena i Herning fredag den 15. april klokken 19.30.